Klappa händer..

Anni är lite snuvig och vaknar flera gånger varje natt för att det är tjockt med slem i bröstet. Hon har de  senaste nätterna sovit i Jimmys säng. Den står närmast fönstret och hon får mer syre där än när hon ligger i spjälsängen. Frisk luft är det bästa och hon sover sig igenom hela nätterna utan avbrott. Får nog flytta hennes säng till den sidan istället.

Hur som helst. Ikväll när jag skulle lägga henne så låg jag bredvid henne och myste innan hon somnade. Eftersom hon alltid annars somnar i sin säng så är detta väldigt ovanligt att vi ligger bredvid varandra. Hon låg och petade mig i näsan, klappade mig, nöp mig i näsan och sög?! mig  på näsan. Jag skrattade så mycket så jag tror att fortsättningsvis så ska hon alltid få sova i vår säng. Gullunge!! När vi legat så ett tag känner jag hur hon slappnar av och somnar. Jag kikar på henne för att försäkra mig om att hon sover och hon ligger där så fin och tuttar på nappen som bara barn kan.   Jag smyger mig upp när jag plötsligt hoppar till av att hon börjar skratta och klappa i händerna. Sedan vinkar hon åt mig också denna lilla tokfia. Så jag la mig ner igen och höll om henne och bara njöt av att få vara nära henne. Hon somnade med en gång, men jag valde att ligga kvar och lyssna på hennes snusande andetag.

Till slut var jag tvungen att gå upp då det luktade skinka i lägenheten. Tur att jag kände lukten för när jag kom till köket så visade den sig vara klar. Så kvällen avslutades med knäckemacka med julskinka och julmust till.

Julskinkan är som godast när den är lite varm.

god natt

LH

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu