Ingen energi…

Känner ingen energi om dagarna. Borde röja här hemma och tänker varje dag att jag ska göra det när lillan har somnat. Men då är jag såå trött och vill inget hellre än att sätta mig i soffan. Eftersom vi åker till Norrland på lördag så vill jag gärna göra fint så att jag slipper städa och fixa det första jag gör när jag kommer hem igen. Samma sak är det varje kväll innan jag ska lägga mig. Jag vill att det ska vara undanplockat och diskat så att jag slipper vakna till ett bombnedslag. Jimmy är inte riktigt likadan.. Han tycker inte jag är så jättekul när jag ställer mig och diskar en lördagskväll. Han säger att han ska ta det dagen efter. Oftast är det jag som vaknar först och när jag kommer upp och får se disken kan jag inte bara låta den vara.. Får väl skylla mig själv antar jag.

Annie tyckte uppenbarligen inte att jag källsorterat rätt idag då jag hittade henne bland plast, reklam och kartonger. När hon såg att jag såg henne började hon klappa händerna. Det har blivit hennes grej det nu. Det och att vinka.

Var på Julavslutning på öppna förskolan så då fick hon vara en liten tomte idag. Smakade på risgrynsgröt och det tyckte hon var gott.

God kväll

LH

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu