Kära lilla du..

..som ligger i min mage som blir allt större. Det är så skönt och helt ofattbart att vi snart kommer att få se vem du lilla krabat är. Vem är du som lever om där inne? Vem är det som hickar i min mage? Vem är det som gör att jag är konstant hungrig och vem är det som gör att jag känner mig så fin och glad? Snart får vi reda på det och det är med blandad förtjusning.

Jag mår så himlans bra och har gjort under hela min graviditet. Jag känner mig bekväm med magen och kanske är jag lite rädd att byta den trygga, invanda graviditeten mot det som kommer att bli något helt okänt för mig. Jag är inne i vecka 39 och har ännu inte känt det som många andra gör att nu får du faktiskt ta och komma ut. Det gör inte jag. Jag har inte kommit dit än. Tycker vi har det ganska bra jag och du när vi pratar, sjunger och dansar med varandra. Med det sagt så är jag ändå nyfiken på när du har tänkt komma ut och verkligen få se underverket jag och din pappa skapat av massa kärlek.

Växer gör både du och jag :)

Fick ett sms av mamma här om dagen. ”Kommer du på torsdag får du pannkakor och ärtsoppa” Är det något jag gillar är det just det. Så nu ska jag åka till Charlottenberg och hälsa på mor och far. Solen strålar och en långpromenad/sparktur på Sätravägen blir det. Helt underbart.

Fånga dagen!

LH

One Response to “Kära lilla du..”

  1. Camilla Says:

    Nydelig er du, og nydelig skriver du Linda :-) Gleder meg på dine vegne til den lille kommer til verden – og gleder meg til å høre om hvordan det er å være nybakt mamma <3 Ha en finfin dag i dag! Klemmer fra oss i Lofoten – Kavring også :-)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu