Det årliga tandläkarbesöket..

Uppe med tuppen och det årliga tandläkarbesöket är gjort. Varje gång är jag så förväntansfull inför vad de ska säga. Har jag lika fina tänder som sist? Idag var jag nog lite nervös också, något jag aldrig brukar vara. Det sägs ju att tandstatusen kan vara sämre när man är gravid, så nervös för att jag skulle fått några hål var jag allt.

Det är alltid lika trevligt att komma dit. Man känner sig riktigt välkommen och väntrummet är så trevligt. Man känner sig som hemma på något vis. I alla fall så gjordes röntgenbilderna och sen kom ramsan jag så gärna ville höra. Det här ser ju som vanligt fantastiskt bra ut. Riktigt fina tänder har du. Så började själva undersökningen där hon svepte runt i mun med ”plocken” och letade efter tandsten. Du har knappt någon tandsten alls, helt fantastiskt vad fint det är. Gör du mycket underhåll för att hålla så rent och fint? Berättade att plackersen åker fram i samma vecka jag får kallningen, sen någon gång lite då och då.

Efter lite mer lovord om mina tänder så betalade jag och skuttade ut där ifrån. Jag var glad, jag är glad för att jag har så fina tänder :)

Berättade detta för en vän som skrattande berättade att hon har ett väldigt fint bäcken enligt hennes gynekolog… När hon ligger där och ska blir undersökt så säger gynekologen helt plötsligt; Vilket fint bäcken du har! Öhh.. tack svarar då min väninna. Vad svarar man liksom? Haha

Fina tänder eller ett fint bäcken. Jag tycker vi är fina överlag jag!

Nu ska jag hämta upp Maud och så blir det frukost på City!

Ha en underbar dag och glöm inte att livet är vad du gör det till!

LH

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu