Striptease..

Vaknade i morse, nej, det gjorde jag inte. Jag vaknade fem i tolv idag… kom i säng först vid 04.40 i natt eller i morse eller hur fan man nu ser det! Trött var jag i alla fall när jag vaknade. Det kändes precis som att jag blivit påkörd av ett tåg eller något annat. Det känns att man inte är 23 längre. Varför jag kom isäng så sent och att jag vaknade så sent är för att jag jobbade från 07-03 igår. Det var Tjejkväll, show och dans på hotellet. Showen bestod av två fantastiskt vältränade killar som strippade loss… Pinsamt!! Ok, de hade överkropp som vem som helst skulle dö för, men när de börjar ”åma” sig och hålla på blir det bara pinsamt. Mer pinsamt är alla kvinnor i medelåldern som blir som helt galna. Vad fan är det för fel på dem? Har de inte fått sig något på länge eller vad är det frågan om!?!? Kommer jag också bli så där galen som kommer skrika och dra i dem om jag skulle få tillfälle att gå på en sån show?? Tror jag knappast för jag skulle inte ens vara lockad att gå på Striptease. Finns det verkligen någon som tycker att en man i string är vackert eller sexigt?? Ok, nu hade dessa killar inte string utan de bjöd på ”Full monty”, ja i alla fall för tjejerna de tog upp på scen. De andra fick se bakdelen, som var hmm vältränad kan man säga. Ingen ska ta ifrån dem att de hade snygga kroppar för de hade de verkligen, men jag finner det inte manligt när de åmar sig och håller på. Så är det med det!!

Ska tillägga att jag också torkat spyor och att Bobby (FrisörBobby) är väldigt kort och ganska så fofulol… Sorry…

Till frukost eller Brunch blev det soppa igen och knäckebröd. Jag lever på knäckebröd nu för tiden. Sedan bar det iväg till Taserud och besök hos familjen Johansson. Kaffe, skvaller och mys med barnen. En underbar familj :) Sedan kidnappade jag den minsta och tog en promenad i höstkylan.

Underbara Camilla, Oscar & William

En underbar lördag som fortsätter!

Trevlig kväll!

LH

2 Responses to “Striptease..”

  1. Judith Says:

    Manlig streaptease kan va intressant å se, bara dom skippar stringkalsongera då ;-)

  2. Neta Says:

    En av anledningarna att inte jag var på hotellet igår…. Tycker också att det är otroligt pinsamt med kärringar som skriker som grisar när de ser en man i string…. Vill inte se, vill inte höra!!
    Du får vila dej i form efter ditt mastodontskift så är det nog snart full fart igen vska du se ;-)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu