Lets go!

Biljetterna till Pink var bokade sedan länge, men pga tråkigheter så kunde vi inte åka:( Vi fick sålt två, men de sista två var det ingen som ville ha… Klart jag ville åka, men inte själv. Hade inget hotellrum heller. Tackade nej när de ringde och sa att det fanns ett ledigt…Som sagt ville ju inte åka själv… Min älskade systerdotter ringer och har då fått lov att gå tidigare från jobbet:) Slänger ner lite kläder i väskan (i förhoppning om att det kanske finns ett ledigt rum någonstans), snyggar till mig (så gott det går…haha) och trycker gasen i botten på Saaben och hämtar upp Carro i Karlstad.

Vrålhungrig som jag är vilket Carro uppenbarligen förstod att jag skulle vara ( eftersom hon vet att jag ALLTID är hungrig) slänger hon fram en chipspåse bara så där. Har nog aldrig ätit så goda chips (IKEA 9:-) Om jag blev mätt? Nej, så klart inte. Det lilla retade bara tarmen lite ju.. Så lite senare svänger vi in på en Statoil mack och köper en korv med mos… Har jag aldrig någonsin gjort tidigare och kommer heller aldrig mer att göra det om det inte är absolut kris. Korv= ok, Mos = Äckligt BLÄ!

Ringer i alla fall hotellet där jag står på väntelista (nr1), men det två rummen som var ogaranterade hade precis kommit när de skulle till att släppa rummen… TYPISKT!!

För er som inte vet vad ogaranterade rum betyder: Om du garanterar ditt rum/ankomst med ett kreditkortnr kan du komma hur sent du vill. Kommer du inte alls så kommer de att belasta ditt kort för den första rumsnatten. Har du där emot inte garanterat att du ska komma med ett cc så kan de sälja det rummet till någon annan efter kl 18.00 (Thon 16.00). Comprende?

I alla fall så kom vi in i Götet och fick parkering precis vid Ullevi. Hur smidigt som helst.

Förband som vi hann och se var Takida. Dom var rikigt bra live:) Sen kom hon, min stora idol PINK! En show av dess like, fint väder och adrenalin som få. Känslan som var när hon spelade i Globen förra året var inte riktigt där, men what the heck, det VAR bra!

Hon är helt enkelt helt grym denna tjej. Kanske till och med hon är mitt wildcard…;) Haha!

Resan blev alltså en Tur/Retur och ett stopp på MC Donalds hem…Ja, jag vet, det är fruktansvärt, men idag är det en ny dag med massa proteiner och löpning:)

Carro, I love you!

LH

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu