Turist? ja visst…

Hade en underbar dag igår med min syster som kom till Arvika på besök. Vi åkte runt som turister gör till de olika ställena som ska besökas när man är i Arvika. Klässbols Linneväveri www.klassbols.se/ , Gärdets Skafferi & Schützers Tenn & Smide. Rackstadmuseét fick också ett snabbt besök, dock inte utställningen utan Cafédelen:)

Det är ju skamligt att jag inte har varit på Klässbols Linneväveri tidigare.. Fantastiskt fina saker som dukar, gardiner, servetter, kuddar, påslakan och massa mer. Kul att de har börjat våga experimentera med lite mer glada färger:) Ska absolut besökas om man är i närheten av Arvika!

Handlade en jättefin duk:)

Vävarna såg lite annorlunda ut än en ”normal” vävstol. Tänk om en trå skulle gå av…Jobbigt läge..

Gärdets skafferi är fantastiskt mysigt med massa goda marmelader, safter, bröd & skorpor.

Självklart blev det shopping här med:) Äpplemust och Hällebröd

Färden fortsatte vidare till Schützers Tenn & Smide. Oj, vad fina smycken de hade! Servettringar, manschettknappar och massa annat:) Fantastiskt fina mössor fanns det med som frun i huset stickar. Här köpte jag ett jättefint armband i silver.

Shopping blev det på alla ställen och jag kan nu med glädje informera mina gäster vad de ska hitta på när de inte riktigt vet vad de vill göra:)

 

Som sagt, en underbar dag:)

LH

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu