Ge..

Anni är så rolig. Hon sitter på rumpan och vill framåt, men hon åker bara bakåt. Även om jag lägger en leksak en bit framför henne så går det inte. Hon åker bara längre och längre ifrån leksaken och blir skitgrinig. Haha. stackars krake.

Idag har vi varit på fotografering på öppna förskolan tillsammans med 50 andra mammor och barn/syskon. Som tur var, var vi tidiga dit och kom fort in till fotografen. På en timma hade de endast hunnit fotograferat fyra/ fem stycken!? Anni var så duktig och flinade upp sig mest hela tiden. När vi var klara försökte vi umgås med de andra, men det var så rörigt och stojigt och det var väldigt skönt att åka därifrån.

I morgon åker jag och mamma till Snoka i Norge och får oss lite julstämning.

Paket ska köpas och lämnas in till Svenska Kyrkan. Så fint att de håller ett öppet julaftonsfirande dit alla är välkomna. Skulle önska jag kunde närvara och bidra med min hjälp, men eftersom vi åker till Norrland så får jag hjälpa till med att köpa en julklapp. Kanske jag bakar också. Jag får se. Man kan hjälpa till på flera olika vis. Baka kakor, godis, laga julmat som kan värmas, skänka glögg och pepparkakor med mera.

Så snälla ni, var en ängel och bidra till att alla kan få en fin jul!

Love

LH

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu