Idag..

För exakt två månader sen föddes du lilla Annie. Du hade egentligen ingen lust att komma ut från den varma ombonade magen där du dagligen skumpades runt i. Mamma gjorde allt för att du skulle komma ut, men du hade bestämt dig. Du ville vara kvar där inne. Till slut tyckte även doktorn att du skulle komma ut till mamma och pappa och resten av världen. Efter några timmar med skratt, gråt, skrik och stön kom du äntligen ut. Jag fick se dig i några korta sekunder innan de bar iväg med dig. Pappa följde med dig och läkarteamet till ett annat rum där de skulle få igång din andning. Du hade svalt massa avföring som de var tvungen att suga upp. Efter lång tid kom pappa med dig i famnen och visade upp dig. Du var så fin, Annie! De försvann med dig lika fort igen till Biva där de var tvungen att syresätta dig och ta massa prover. Du var sönderstucken på både händer och fötter. Men du var tapper. Pappa var med dig hela tiden och jag kom inrullandes på en säng senare. Vi var så oroliga för dig!

Du kom till världen den 8 mars kl 01.45 och jag fick först hålla dig i min famn åtta timmar senare. Jag var så stolt, men fortfarande väldigt orolig över hur allt skulle gå.

En vecka senare fick vi äntligen åka hem. Veckan på Biva sondmatades du. Du hade en slang i näsan och fick maten genom den. I slutet på veckan blev du piggare och ville ha mammas bröst.

Idag två månader senare är du en frisk och kry liten bebis som bara växer och växer och vill inget hellre ha än mammas bröst!

Grattis Annie, Sofia Häggqvist  på din 2 månaders dag!

Vi älskar dig!

LH

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu