Specialistvård i Ksd

Igår var jag på specialistvård i Karlstad eftersom jag nu gått 14 dagar över tiden. Då tar de över. Först var det ultraljud och mätning av fostervatten som gjordes. Allt såg bra ut. Rikligt med vatten och en Bulle som såg ut att må väldigt bra där inne. Risken när man går över så här är ju att navelsträngen inte medför lika mycket näring längre till barnet och att det då är lite undernärt. Men Bullen brås uppenbarligen på sin mor som älskar att äta. Bra där!  Sedan vidare för koll av hjärtfrekvens, kontraktionstoppar och fosterrörelse per timma.

Så fort jag kände hur Bullen rörde sig skulle jag trycka på knappen jag har i handen som sedan registrerade rörelsen på skärmen.Hade en fantastiskt söt barnmorska. Hoppas du jobbar när det äntligen är dags för Bullen att titta ut.

Läkaren gjorde en mindre trevlig undersökning på mig, men konstaterade att jag var öppen en cm. Nu ska jag tillbaka i morgon onsdag och göra om samma procedur igen om inte du Kära lilla vän väljer att komma idag.

Träffade en bekant som hade fått en vecka för tidigt. Så konstigt att se den lilla babyn och veta att en sådan liten varelse finns inne i mig. Hur sjutton fungerar det egentligen??? Det är så fascinerande!

Nu ska jag i sakta mak ta mig ut på en liten runda i vårvädret.

Må så gott!

LH

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu