Svårt att sova..

har jag fått de sista nätterna. Vaknar efter ca två timmar med ryggvärk som heter duga. Det är inte i svanken utan mer i mitten av ryggen, ut på sidorna. På dagtid märker jag ingenting av att jag har ont i ryggen. Då är jag hur alert som helst. Jag har provat att sova i olika sängar, men det hjälps liksom inte. Kuddar mellan benen när jag ligger på sidan, men icke.. Många är ni som varit gravida, kanske ni har några tips att dela med sig utav.

Här är jag någonstans i vecka 29.

Inne i den underbara mage finns du som kommer att betyda allt för oss. Fortfarande har vi väldigt svårt att ta till oss vad det är som ska hända. Ännu svårare att förstå var när Jimmy kom hem med denna

Varje gång jag går förbi gästrummet står denna där och varje gång kommer samma tanke ” Varför står det en barnvagn i vår lägenhet?” Det är helt enkelt konstigt.

Nu har jag varit vaken så länge att det är dags att gå upp och göra sig lite frukost. Sen är det spackling och målning utav hall som gäller hela dagen. Kanske hinner jag med ett lussebullsbak också.

Ha en underbar dag i snöyran :)

LH

One Response to “Svårt att sova..”

  1. Annika Says:

    Vilken söt liten mage… Vi måste nog ses snart!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu