Tisdag..

Vurpan jag gjorde i skidspåret igår visade sig inatt att den tog mer än vad jag trodde. Utskotten på kotorna som vid olyckan i november gick av fick sig en törn och jag har i dagsläget ont som fan. Särskillt när jag ska sätta mig ner, när jag sitter och ligger. Typiskt eller vad!??!

Men, jag hade lovat pappa att vi skulle åka skidor idag och det gjorde vi. Det gick bra! Inte ont alls. Bra eller hur? Än så länge ska jag ska hålla mig undan stora backar och hålla mig till myr och andra icke kuperade skidspår . När vi kom hem tränade jag axlar och triceps för att sedan få mig en skön dusch och middag :) Tack :)

Dagen började ju hos tandläkaren. Jag går hos Ulla Sundström och det är så trevligt att komma dit. Väntrummet känns varmt och välkomnande med svag musik i bakgrunden. Att personalen som arbetar där är ofantligt trevliga gör ju inte saken sämre hellre. För er som ev har tandläkarskräck så rekommenderar jag er att gå dit.

Ok, förra året hade jag finast tänder i stan. Idag efter röntgen pirkade hon bort lite tandsten och efter en kort stund säger hon: du kan skölja med flour nu så säger jag till när det gått en minut. Jag: Vaddå, menar du att vi redan är klara? Hon: Ja, med så fina tänder som du har så går det fort. När Ul

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu