Sova naken?

Har nyss kommit hem efter en trevlig fika med Annika. Ska gå och lägga mig och sova ett par timmar nu för klockan elva börjar jag jobba igen! Så är det ibland när man inte får tag i någon annan som kan jobba. Men att gå natt once in a while gör inget för man hinner få gjort så fantastiskt mycket pappersarbete:) Det är bra! Inga telefoner som stör och de flesta gäster ligger och sover.

Vad har du på dig när du sover på hotel? Ligger du naken? Eller bara i kalsonger/trosor eller vad? Tänk er för vad som kan hända…;)

Detta hände en gäst hos oss i somras. Tjejen som jobbade natten höll som mest på att dammsuga restaurangen när hon plötsligt lyfter på huvudet och ser en naken man stå vid receptionen. Hon blev först rädd och undrade vart han kom ifrån. Då hon tidigare hade låst ytterdörren förstod hon att det var en hotellgäst som hade låst ut sig på något vis. Mycket riktigt. Gästen hade gått i sömn och vaknat när han stod ute i korridoren. Dörren hade gått igen och han hade förståss ingen nyckel med sig… Awkvard moment!

Herre Gud vad pinsamt!! Jag kan tala om att när jag är ute och reser och sover på hotel så sover jag INTE naken! Detta är sådana saker som typ skulle hända mig. Så du som är resande i jobbet, för din egen skull, sov med kallingar på!

Nu blir det en liten lur!

LH

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu