Tisdag..

Åkte tidigt i morse till karlstad för att hälsa på ögonläkaren. Efter en ganska snabb undersökning med droppar så mina ögon blev alldeles stela så har i alla fall partiklarna som fanns där tidigare nu försvunnit. Skönt! Mina hornhinnor var fina sa han. Hur ofta får man en sån kommentar..haha Där emot så har jag ögonlocksinflammation. Så det var bara att knalla ner till Apoteket och ännu en gång hämta ut drugs. Denna gången är det en kortison och penecellin salva. Så blir jag inte bra nu då vet jag inte vad jag gör… Ögonen har krånglat sen oktober. Jag har varit hos läkare fyra gånger plus min sjukhusvistelse på väldigt kort tid. Nu kan väl Gud inte mena att jag ska behöva gå dit något mer under min livstid som är kvar här på jorden eller!?

Nå ja, systeryster var med mig så vi gjorde staden efteråt. Frukost på Wayne´s så klart och sedan var det jakt efter Timberlandkängorna jag sååå gärna vill ha. De fanns icke! Inte någonstans.

Det är dessa jag så gärna vill ha!!
Hittar ni såna någonstans får ni gärna köpa med ett par till mig i storlek 40.
Nu blir det att lägga sig för i morgon väntar en aktiv dag. Vi ska ha After ski i Valfjället med jobbet. Aktiviteter och mat och kanske lite dryck också. Inget alkohol för mig då men jag kan ha kul ändå ja :)

God natt
LH

One Response to “Tisdag..”

  1. Linnéa W Says:

    SNYGGA! Vill oxå ha. Kramar i massor… Från Linnéa

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu