Framsteg…

Idag har jag haft frukostdate med Anna. Hon köpte med frallor och jag fixade resten. Vi har nog inte setts på över ett halvår, men det märktes inte alls. Det är det som är så roligt med Anna för det spelar ingen roll hur länge vi är i från varandra för när vi väl träffas så kan vi verkligen prata om allt. Och då menar jag verkligen OM allt. Helt underbart med sådana vänner. Nu måste vi se till att träffas lite oftare än vad vi verkligen gör.

Anna följde med mig till Ica där jag gick runt med kryckor och pekade på vad jag ville ha och hon plockade i vagnen. Hur snällt som helst av dig att följa med mig. Kärlek!

När jag kom hem var jag helt slut. Det tar på krafterna att handla… Kallt som fan var det i lägenheten också. Tände vartenda ljus jag hade för att få upp värmen plus att jag hade sockor och raggsockor, tunika, stickad väst och munkjacka över där! Inte blev jag varm av det inte! Det var bara att slänga filten över sig med. I morrn ska jag få någon som kan köpa med en säck ved till mig så jag kan elda i min kamin. Inte har jag tänkt frysa så där om dagarna någe mer.

Fick besök av Dennis. Fikade och drack glögg. Gött! Pratade om allt och givetvis om min Vasaloppsträning… I januari så ska jag stå på ett par skidor. Så är det! Alltså Tjejvasan är ju bara tre mil så det är klart jag klarar det även om jag inte tränar innan, men då får jag säkert heller ingen mersmak av skidåkning eftersom jag då bara har tagit mig igenom de tre milen på rent stön!

Jag har gjort framsteg med! Jag kan numera sova på min högra sida:) Tjohoo! Tills igår har jag legat på rygg. Det vill säga att under två veckors tid har jag endast sovit på rygg, men i går lyckades jag kränga mig över på den högra sidan. Bökigt? Javisst! Ont? Ja, som fan när jag höll på som mest. När jag till slut kom i hamn var det som jag vunnit på lotto! (Tror jag iaf.. har dock aldrig vunnit på lotto..) När jag fick rätt benen hamnade jag i en frizon där det inte gjorde ont. Helt fucking amazing!!!! Förstår ni vilka lycka detta är!?!

Nu ska jag lägga mig tillrätta på min högra sida och drömma ljuva drömmar och gömma dom väl!

God natt!

LH

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu