No more drugs…

En kall morgon och en termometer som visar -10 grader. Det här kommer bli en bra dag. Det känner jag på mig. Har sett gravid ut de sista dagarna och insåg igår att det var dags att göra något åt det. Lite droppar och nu är jag ett kilo lättare. Fan va bra! Nu är jag ingen tjockis längre. Morfin gör nämligen att man blir förstoppad… Har bestämt att inte ta något mer Morfin nu. Inte bara för att jag blir tjock i magen utan för att jag starkt tror på att jag kommer att klara mig utan dem! Morfin är för knarkare och jag är ingen knarkare. Inte längre! Har andra piller jag kan ta istället. Är en riktig pillertrillare these days..

Idag kommer mamma. Vad skulle jag göra utan mamma och pappa?! Är så tacksam för att jag har dem. Som dom har hjälpt mig! Ringde och beställde vad jag behövde igår och idag kommer hon så att jag kan bunkra upp skafferi och kylskåp. Vi ska ha lite adventsmys med glögg, pepparkakor och lussekatter som hon bakat. Mumma! Sen ska vi hänga upp adventstjärnan och göra adventfint. Efter det har jag en känsla av att jag kommer vara helt slut..

Jag känner mig pigg nu. Längtar tills jag kan hitta på nya äventyr. Det äventyr som står nummer ett på listan nu är: En promenad runt kvarteret.

Snart är jag tillbaka till Wild & Crazy igen..

.. och då kanske det blir klättring igen eller något annat kul. En sak jag alltid velat är att lära mig surfa. Så en surfresa till Hawaii eller någon annanstans med privat instruktör är något jag en gång ska göra! Fast inte just nu…Kan du surfa? Vill du följa med? Let me know i så fall!

Vi hörs sen!

LH

One Response to “No more drugs…”

  1. Kristin Says:

    Liiiinda!!! Du åker inte till Hawaii utan mig, bara så du vet! Krya på dig vännen! Kram

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu