La Familia

Hemkommen från Loka Brunn är jag och sitter nu här i soffan och bara småler för mig själv. Jag är så tacksam för att jag har världens bästa systrar och mamma. Helt galna är dom, precis som jag ;) Som jag skrev tidigare så har jag skrattat så ofantligt mycket. Från det att vi kom dit hände det saker konstant som gjorde att vi bara vek oss av skratt! Trots förkylningar och annat tjafs vi haft i kroppen så var detta precis vad vi behövde.

Vad jag tyckte om Loka Brunn?! Jo, Spaavdelningen var helt okej, men inget speciellt. Det som jag inte tyckte om var att man hela tiden var tvungen att gå mellan husen för att komma till de olika sakerna vi skulle göra. Jag hade ju tänkt mig att gå i badrock mest hela tiden, men det gick ju inte. Så det var i vattnet och plaska lite sen upp byta om och på med yttetkläder för att komma till restaurangen där lunchen serverades. Sen tillbaka igen, bubbla lite, dricka lite vin och upp igen på med kläder och ytterkläder för att ta oss till huset vi bodde i. Sen göra sig fin (så fin det går när det kliar utav bara hvete i ögonen) till middagen och än en gång ta en promenad till huset där middagen serverades. Det tyckte fjag väl inte om riktigt.

Det jag tyckte om var: Maten och servicen! Ankbröst till förrätt med färska rödbetor, morot och gulbeta. Torsk med potatispuré och smör med knäcksmak till. Så jäkla gott!! Till dessert var det blåbärssorbet med färska lingon och någon kräm till. Allt var gudomligt gott. Vinet var perfekt till också.

Bra personal var det. jag som normalt stör mig på något när det gäller så har jag väl inget egentligen att gnälla över. Kors i taket!

La familia redo att ta över bassängen, bubbelpoolen och vattenrutschkanan. Hade givetvis glömt min kamera utan fick använda telefonen istället.

Trots Make up så var mina ögon väldigt blanka. De har dock blivit bättre idag :)

Nu mina vänner blir det pizza!

Trevlig lördagkväll på er!

LH

One Response to “La Familia”

  1. RS Says:

    Beautiful photo, beautiful girl. =)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu