Packning

Klockan är närmare 01.00 och jag är nästan färdigpackad. Men bara nästan.. att det alltid ska vara så svårt att välja vad man ska ha med. Jag packar alltid på natten några timmar innan jag ska åka. Så har jag alltid gjort. Det har inte spelat någon roll om jag ska ha varit borta i en vecka, två veckor eller åtta månader. Det har varit samma visa varje gång. Oftast hinner jag sova en timme eller två innan klockan ringer och varje gång lovar jag mig själv att jag ska börja packa i tid nästa gång… Och nu sitter jag här. Nästan färdigpackad.. Det ska provas och hållas på. Helt galet! Ja vet.
Tycker ändå att jag varit duktig på att packa lätt denna gången för min tanke är att jag ska packa tungt när jag åker ifrån Bryssel :) Nå ja, inte så tungt att jag måste behöva betala övervikt, men nästan… Jag är på shoppinghumör! Skor ska jag skaffa mig. Ja, gärna flera stycken.
Det ska bli riktigt kul det här ;)
Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite i Ego Woman, sova några timmar, ut på en promenad, packa det sista, stressa, hämta upp Susanna och sen ska jag ha så JÄKLA kul!

Spinning distans hann jag med idag också. Det var troligtvis sista passet innan söndag och Lidingö Tjejmil. Kanske hinner jag med ett på fredag, beror lite på när jag kommer hem. Så nu ska det bara frossas i kolhydrater…;)

Må så gott och God natt
LH

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu