Shopping

Idag har jag lämnat in min cykel på Sportex i Karlstad. Styret låste sig under min cykeltur så när jag ville svänga så ville cykeln gå rakt fram istället…Det kunde ha slutat riktigt illa, men till slut så knakade det till och cykeln svängde.

Passade då på att besöka Paviljongen. En butik som min syster pratat så gott om. Nu förstår jag henne. Skulle kunna ha handlat precis hur mycket som helst där. Helt underbara kläder, kostbara och mindre kostbara, mysig lokal och perfekt service:) Rekommenderar starkt ett besök dit om ni inte redan har varit där.

Bokhandeln fick också ett besök. Vad är en semester utan böcker. Tycker om att läsa engelska böcker så det blev en sådan och en svensk.

Träffade syster som fick sin försenade julklapp… Ja, jag vet. Hon blev glad i alla fall. Det var en tavla med ett svartvitt fotografi som jag förstorat upp när vi var i Barcelona i Parc Guell (vet inte riktigt hur det stavas).

Gjorde även lite ärenden åt mina föräldrar så när jag kom dit så tjötade vi om allt mellan himmel och jord och mumsade jordgubbar och turkisk yoghurt. Mumma:)

Några av våra vänner är tokiga i Sushi och så fort de är i Karlstad så köper de med det hem. Jag har aldrig någonsin ätit Sushi, men har så gärnat velat provat så idag köpte vi med hem. Vad jag tyckte? Ärligt talat vet jag inte. Det var gott, nja kanske inte allt, men jag kan inte förstå förtjusningen i det hela. Det smakade ris, lax och wasabi…Sushi Gari (inlagd ingefära) var riktigt god dock. Självklart kommer jag att äta det igen, men då ska jag själv välja vad jag ska ha:)

Lite shopping gör mig glad:-)

I morrn hoppas jag på fint väder och att min träningsvärk har släppt. Herre Gud vilka ömma lår jag har.. På lördag ska jag ju simma Vansbro tjejsim så då bör det ha släppt!

God natt

LH

One Response to “Shopping”

  1. Anonym Says:

    riktigt snyggt Linda, du var jätte fin i håret oxå:o) ha en fin dag, kram :o )

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu