Söndag

Idag har inget speciellt hänt. Sov till nio och gick upp och slängde ihop en omelett!? till mig och Jonas. Det är inte varje dag jag äter omelett, men oj, vad god den var:) Åkte sedan iväg till Kalenius eller Ernas heter det nog numera för att köpa nya blommor/växter till lägenheten.
Jag har blivit så trött på vissa av växterna jag har så jag måste byta ut dem. Jag kan dock inte kasta dem när de är som finast så vad jag gör är att jag ”glömmer” att vattna dem… Ja, jag vet det låter knasigt, men så är det! Vad gör du med dina växter när du tröttnat på dem!?! I alla fall så var det superdåligt utbud, så jag åkte hem med en orkidè som jag inte alls hade tänkt att jag skulle ha från början. Fin är den där den står i sin prakt med stora vita blommor med lila i mitten.
Var på hälsokompaniet och körde ett pass pump. Det är så tråkigt när min vänstra arm bråkar med mig när vi ska göra biceps. Den domnar fortfarande bort trots att jag varit hos häxdoktorn, men det tar väl kanske lite fler gånger än en att få ”flowet” flytande på min vänstra sida.

Nu ska jag ner och handla lite saker inför ”söndagsmyset” som vi ska ha med Stefan & Camilla.

Dagens träning: 60 min Pump

LH

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu