Vallmentor

Slängde mig iväg till golfbanan för att åka några varv. Var riktigt på hugget, men när jag kom fram så gick allt åt helvete. Vallan jag hade med var inte nog bra för det kyliga vädret, men jag ville så gärna så jag kletade på det jag hade. Det gick så där kan jag säga… I nedförbackarna stod jag still och i uppförsbackarna åkte jag bakåt… Så jag tänkte lite som Northug gjorde igår; Kan jag inte vinna detta racet så är det lika bra att ge sig och spara krafterna tills nästa lopp. Så det var exakt vad jag gjorde. Jag vände och åkte tillbaka slängde skidorna i bilen och körde tillbaka hem. Allt som allt åkte jag nog 1,5 km… haha:) Så nu vill jag gärna lära mig hur man vallar som bäst. Är det någon där ute som skulle kunna tänka sig att bli min vallmentor så är du välkommen att ta kontakt. För allt jag vill är att kunna åka länge och få så mycket frisk luft som möjligt så länge vi har detta fantastiska väder.

Nu ska jag packa väskan för ikväll tar jag tåget till Oslo. Ska på ”salgskurs”:)

Ha en underbar dag kära vänner!

LH

One Response to “Vallmentor”

  1. Lotta Says:

    Hej vännen! Jag har en perfekt vallamentor till dig; Karin Hult. Hon är bäst på att valla, har åkt skidor sen hon kunde gå i princip skulle jag tro :)
    Bara att höra av dig så får du hennes nummer, eller så tar vi en fika ihop alla tre. Hon ska förresten åka Vasaloppet om två veckor, håll tummarna.
    Kram

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu